Livskriser

Igennem et langt livsforløb vil de fleste mennesker opleve livskriser, som har forskellig karakter. Livskriser kan eksempelvis dreje sig om dødsfald i den nærmeste familie eller omgangskreds. Det kan også omhandle de overgangsfaser, som naturligt finder sted i et livsforløb.

Arbejdsliv og privatlig kan være vanskeligt at skille af.

Eksempelvis når vi får børn, når børnene flytter hjemmefra, eller når vi går på pension. Nogle gange har vi brug for professionel psykologhjælp for at få indsigt i og komme igennem disse kriser på en god måde.

Når folk får børn og stifter famiie kommer det ofte bag på især yngre personer, hvor meget energi det kræver at opretholde de samme aktivteter som tidligere og samtidig passe familien. Man må gå på kompromis med sine interesser og karriere. Erfaringsmæssigt er netop denne overgang en riskikabel periode for at udvikle livskriser og depression. 

Eftersom privatliv og arbejdsliv påvirker hinanden gensidigt, arbejder psykologerne i Nordisk Krisekorps målrettet med at hjælpe mennesker styrket igennem livskriser og hermed forebygge sygemelding eller sikre hurtig tilbagevenden til gavn for medarbejder såvel som virksomhed.

Psykologerne i Nordisk Krisekorps arbejder målrettet med at hjælpe mennesker styrket igennem livskriser såfremt disse har betydning for arbejdslivet.

Gratis abonnement
for virksomheder
bubble